ONTDEK HIER DE ALLERBESTE LATTENBODEMS EN MATRASSEN VAN BELGISCH FABRICAAT, OOK OP MAAT VERKRIJGBAAR

Dreamteam JR - Voor een pracht van een nacht

MEER DAN VIJFTIG JAAR ERVARING IN ZALIG SLAPEN

Als specialist in slaapcomfort heeft de familiezaak DREAMTEAM JR in Westmalle (Antwerpen) alleen maar kwaliteitsoplossingen in het uitgebreide assortiment. Wij willen met onze lattenbodems en matrassen uw goede nachtrust verzekeren, elke nacht opnieuw.

matras
lattenbodem
lattenbodem

DE BASIS OM GOED TE SLAPEN

Met de juiste lattenbodem komt de kwaliteit van uw matras het best tot zijn recht. Laat u daarom professioneel adviseren door onze specialisten. Wij overlopen met u alle mogelijke combinaties van latten, schotels en veerdoppen om uw lichaam het hoogst mogelijke comfort te bezorgen. Zo stellen we samen de vlakke of verstelbare lattenbodem van Velda perfect voor u af.

EEN MATRAS OP UW MAAT

Om goed te slapen is een goede matras essentieel. Bij DREAMTEAM JR kiezen we daarom voor de kwaliteitsmatrassen van Velda. Met innovatieve technieken zorgen ze voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Of u nu een eenpersoonsmatras, twijfelaar of tweepersoonsmatras zoekt, wij hebben een uitvoering met pocketvering, traagschuim en/of latex. U kunt bij ons ook terecht voor babymatrassen en matrassen op maat bv. voor in mobilhomes, campers en boten.

matras
matras
press to zoom
1/3

SPECIALE ACTIE: BIJ AANKOOP VAN EEN PRESTIGE MATRAS KRIJGT U EEN FLES CAVA GRATIS!

Ontdek ook meteen de interessante prijzen van de Dream Tonic multipocketverenmatras!

BEZOEK DE TOONZAAL VAN DREAMTEAM JR, OOK GEOPEND OP ZONDAGMIDDAG!

gif